Lediga tjänster

Brinner du för miljöfrågor och att skapa socialt engagemang? Vill du jobba aktivt i din vardag för att motverka marin nedskräpning? Nordic Ocean Watch (NOW) är ett frivilligt miljökollektiv som sedan 2012 jobbat för att ta vara på havet i Norden. Vi vill ge havet en ny röst och visa vägen till en bättre och mer miljövänlig livsstil. NOW utbildar, aktiverar och skapar gemenskap genom bland annat strandstädningar, föreläsningar och informationsspridning. NOW Sweden grundades under 2017 och har sedan dess sett en stor efterfrågan att angripa plastnedskräpning från en gräsrotsnivå. Vill du vara med i en ung miljöorganisation med stora utvecklingsmöjligheter? I så fall vill vi gärna lära känna dig!

Just nu söker vi Foto- och filmansvarig och Social Media Manager!


Foto- och filmansvarig

NOW Sweden söker nu en till två foto- och filmansvariga som kan hjälpa oss att sprida budskap och dokumentera vårt arbete. Hos oss kommer du att få stor kreativ frihet och därför söker vi en passionerad och initiativrik medarbetare.

Specifika önskemål eller information: 
Vana med foto- och filmarbete. Storytelling och narrativ är viktigt för oss. Kunskaper inom animation och grafisk form är ett plus, men inget krav. Då det finns möjlighet att delta i styrelsearbetet, får sökande gärna ha erfarenhet av att driva frågor inom förenings- eller styrelsearbete. 


Minimiåtagande: 
1-5 timmar i månaden, arbetsbördan varierar under året. Då NOW arbetar på volontärbasis, tar vi stor hänsyn till privatliv och andra yrkesåtaganden.

Vi finns i Stockholm på östkusten och i Steninge, Halmstad på västkusten. Sökande bör kunna ta sig till eller befinna sig i närheten av någon av dessa platser.

Ansök idag med en kort beskrivning om dig själv och tidigare arbete till info@nordicoceanwatch.se

Exempel på filmarbete från vår systerorganisation NOW Norge:


Social Media Manager

NOW Sweden söker nu en Social Media Manager som kan hjälpa oss att sprida budskap och kommunicera vårt arbete i digitala kanaler. Hos oss kommer du att få stor kreativ frihet och därför söker vi en passionerad och initiativrik medarbetare.

Specifika önskemål eller information: 
Vana med sociala medier såsom instagram och facebook. Vi söker någon som älskar att kommunicera och har god skrivvana. Då det finns möjlighet att delta i styrelsearbetet, får sökande gärna ha erfarenhet av att driva frågor inom förenings- eller styrelsearbete.

Minimiåtagande: 
1-5 timmar i veckan, arbetsbördan varierar under året. Då NOW arbetar på volontärbasis, tar vi stor hänsyn till privatliv och andra yrkesåtaganden.

Vi finns i Stockholm på östkusten och i Steninge, Halmstad på västkusten. Sökande bör kunna ta sig till eller befinna sig i närheten av någon av dessa platser.

Ansök idag med en kort beskrivning om dig själv och tidigare erfarenhet till info@nordicoceanwatch.se

Ansökningen pågår till och med 31 mars, 2019.